ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

SVEČANA PREMIJERA KOMEDIJE “ŽIVI I ZDRAVI” 7. FEBRUARA U ARENI

Deo ekipe filma pred novosadskom publikom

Komična filmska priča o svadbi kojoj se svi raduju, osim mladenaca, stiže na veliko platno, a tim povodom organizovana je svečana premijera u bioskopu Arena Cineplex u sredu, 7. februara od 20 časova, uz prisustvo dela autorske i glumačke ekipe. Dramatična komedija “Živi i zdravi” vodi vas na tradicionalnu svadbu na crnogorskom primorju i upoznaje vas sa običajima za koje niste ni sanjali da postoje. Ulaznice su u prodaji.

Dva dana pre svadbe Dragana odlučuje da ipak ne želi da se uda. Međutim, sve je spremno: rodbina je pozvana, pokloni kupljeni, muzika plaćena, a pršuti isfetani. Za Lesa, strogu i surovu glavu mladoženjine porodice, nema govora o otkazivanju. Svadba mora da se desi, on svoj obraz pred narodom neće tek tako izgubiti. Zanesen romantičnom idejom o braku i ljubavi, mladoženja Momo se nada da će mlada zaista ostati. Tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu, začinjena velikom količinom dinamita, kako tradicija i običaji nalažu.

U glavnim ulogama su Tihana Lazović, Goran Slavić, Momčilo Pićurić, Goran Bogdan, Snježana Sinovčić Šiškov, Dragana Dabović, Nikola Ristanovski, Mirjana Joković, Dejan Đonović i mnogi drugi. Scenario i režiju potpisuje Ivan Marinović.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex!

Vidimo se na svečanoj premijeri!



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 05.05.2024.

OBEĆANA ZEMLJA.

RIVALI

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA: BELO

KASKADER

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar