ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

Osim vrhunskog bioskopskog doživljaja u skladu sa najnovijim svetskim standardima, Arena Cineplex pruža i ugostiteljske usluge, usluge reklamiranja i propagande, iznajmljivanje prostora u svrhu organizovanja promocija, konferencija, seminara i slično.

Oglašavanje

Sala bioskopa arena

Reklamiranje u bioskopu on screen predstavlja specifičan vid reklamiranja koji garantuje da će publika videti i čuti reklamnu poruku - nema daljinskog upravljača. Tama bioskopske dvorane, veliko platno, udobne fotelje i komfor, vrhunska slika i Dolby Surround zvuk, utiču da gledaoci sa zanimanjem prate reklame i utvrđen je najviši stepen svesnosti prihvatanja reklamne poruke - top mind awareness.

Ciljna grupa od 15 do 35 godina postaje teško dostupna tradicionalnim medijima. Baš u ovom segmentu cinema advertising postiže svoje najbolje efekte. Ova grupa spada u najuticajniju kategoriju kreatora ukusa i javnog mnjenja!

On screen reklamiranje se može kombinovati sa off screen aktivnostima i tada se postižu najbolji rezultati. Arena Cineplex raspolaže vrhunski dizajniranim foajeom sa dva kafea.


Nudimo Vam mogućnost organizovanja sledećih aktivnosti:


• Launch novih proizvoda
• Sampling proizvoda
• In-door reklamiranje - plazma TV, Light Box...
• Prezentacije - direktan kontakt sa kupcima
• Seminari
• Kokteli
• Kompanijske večeri.

Arena hol bioskopa

Evropska istraživanja ukazuju da publika koja odgleda reklamu na velikom platnu ima 44% viši stepen svesnosti prihvatanja poruke u poredjenju sa istom reklamom vidjenom na tv. Publika koja vidi reklamu u bioskopu je 70% više u mogućnosti da pravilno identifikuje reklamni brend. Nedelju dana posle gledanja reklame u bioskopu skoro polovina anketirane publike bila je u stanju da navede brendove koje je videla na velikom platnu. Publika je 70% više motivisana reklamnim porukama vidjenima u bioskopu (izvor: Cinema advertising council, 27. jun 2005).

Vanredne projekcije

Svim zainteresovanim školama, preduzećima i organizacijama, Arena Cineplex pruža mogućnost organizacije vanrednih filmskih projekcija. Projekcije je moguće organizovati svakim radnim danom (pon-pet) u prepodnevnim satima.

Grupni popusti - ukoliko želite da pogledate film u redovnom terminu Arena Cineplex odobrava popust na grupne posete.

Kompanijske večeri - kao i svuda u svetu, sada i kod nas! Budite šef o kome se priča! Za Vaše zaposlene organizujemo druženje posle napornog radnog dana. Pogledajte film po izboru sa našeg redovnog bioskopskog repertoara, a posle toga se pridružite koktelu koji ćemo specijalno za Vas da organizujemo u odvojenom bioskopskom prostoru!

Broj telefona za rezervacije Vanrednih projekcija, Kompanijskih večeri kao i za prijavljivanje grupnih poseta je: (021) 447 690

arena sala

MEDIJSKI PARTNERI I PRIJATELJI


DANAS NA REPERTOARU 11.12.2023.

TIHA NOĆ

KAKO SE KRESNUTI

CRNI PETAK

TITINA (sinhronizovano)

Operativac

Lost Country

PAČIJA POSLA (SINHRONIZOVANO)

VONKA (sinhronizovano)

POKIDAN

OVUDA ĆE PROĆI PUT

ČUVARI FORMULE

NAPOLEON

ŽELJA (sinhronizovano)

IGRE GLADI – BALADA O PTICI PEVAČICI I ZMIJI

HEROJI HALIJARDA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar