ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

SVEČANA PREMIJERA KOMEDIJE “JORGOVANI” 28. FEBRUARA U ARENI

Ulaznice u prodaji!

Svečana premijera domaćeg filma “Jorgovani”, u okviru 52. Međunarodnog filmskog festivala FEST u bioskopu Arena Cineplex, biće održana u sredu, 28. februara od 20:30 časova. Publika će imati priliku da na crvenom tepihu i nakon projekcije pozdravi deo autorske i zvezdane glumačke ekipe koju čine Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Gordan Kičić, Milutin Mima Karadžić, Jovan Jovanović, Nebojša Dugalić i drugi. Ulaznice su u prodaji!

Katarina (Sloboda Mićalović) i Igor (Ivan Bosiljčić) su glumci koji su zajedno i na ekranu i van njega. Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli, sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine, gde će se cela ekipa okupiti. Tu se jasno vide i lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas, postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

U glavnim ulogama: Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Gordan Kičić, Milutin Mima Karadžić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Pavle Čemerikić, Nebojša Dugalić… Režiju potpisuje Siniša Cvetić, a scenario David Jakovljević.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex!



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 05.05.2024.

OBEĆANA ZEMLJA.

RIVALI

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA: BELO

KASKADER

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar