ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

SVEČANA PREMIJERA FILMA “POKIDAN” UZ PRISUSTVO EKIPE FILMA 22. NOVEMBRA U ARENI

Ulaznice u prodaji!

Svečana premijera novog domaćeg filma “Pokidan”, u režiji Suzane Purković a po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa, zakazana je za sredu, 22. novembar u 20 časova u bioskopu Arena Cineplex. Projekciji filma prisustvovaće deo autorske i glumačke ekipe. Ulaznice u prodaji!

Predrag Dragomirović je tridesetogodišnjak, poznat po svom talentu sviranja klavijature, trenutno živi kod roditelja, svira u grupi „Škorpioni“ sa svojim drugovima i u srećnoj je vezi sa Nadom. Bez jasne predstave o daljem toku svog života zapada za oko poznatoj rok zvezdi Ana Mariji koja je u potrazi za klavijaturistom. U trenutku kada misli da mu je život otvorio jedna vrata suočava se sa nizom problema koji ga odvode u dugove. Život mu se još jednom osmehnuo kada ga u lokalnom podrumu primećuje estradni menadžer Vanja i tada se Peđin život menja iz korena.

U filmu igraju: Mladen Sovilj, Ivan Đorđević, Radoje Čupić, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Jovo Maksić, Andrija Kuzmanović, Mirsad Tuka, Milutin Mima Karadžić, Miloš Petrović Trojpec, Stefan Bundalo, Filip Hajduković, Miloš Pejović, Mina Nikolić, Jana Milosavljević

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex!



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 05.05.2024.

OBEĆANA ZEMLJA.

RIVALI

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA: BELO

KASKADER

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar