ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

SUPER PONEDELJAK I CENA KARTE OD 180 DINARA ZA SVE FILMOVE 25. APRILA

Super bioskopski dan i ovog puta će obradovati posetioce Arene specijlanom cenom karte od 180 dinara za sve filmove!

Arena Cineplex poklanja svojim posetiocima Super ponedeljak, 25. aprila kada će tokom celog dana cena ulaznica za sve filmove iznositi 180 dinara. Karte su u prodaji.

Super bioskopski dan postao je tradicionalno omiljena akcija fanova Arene Cineplex koju centralni novosadski multipleks organizuje nekoliko puta godišnje.

Posetioci će imati priliku da pogledaju najaktuelnije naslove po specijalnoj ceni. Filmovi u kojima će uživati naši najmlađi posetioci tokom ovog super bioskopskog dana su Diznijeva sinhronizovana avantura “Pocrvenela panda“, nastavak animiranog hita “Sonik“, sjajne sinhronizovane uskršnje avanture “Zečija akademija: nemoguća misijaja“ i "Koko zeka i tajna mrkog hrčka“, čuveni Diznijev crtać “Enkanto: Magični svet” i igrani porodični film “Škola magičnih životinja”. Samo neki od naslova za odrasle, koji će biti na repertoaru 25. aprila su epski triler o osveti koji istražuje koliko daleko će vikinški princ otići tražeći pravdu za svog ubijenog oca “Severnjak“, film koji dolazi iz pera slavne autorke romana o Hariju Poteru i koji nas vraća u magiju “Fantastične zveri: Tajne Dambldora“, komedija sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi “Hoću muža”, avanturistička komedija “Izgubljeni grad“, prelepa i nežna priča o odrastanju i pomirenju “Leto kada sam naučila da letim“ sa Klarom Hrvanović i Olgom Odanović u glavnim ulogama i mnogi drugi.

Detaljan repertoar možete pogledati na sajtu www.arenacineplex.com a zbog velikog interesovanja, karte nije moguće rezervisati nego će biti omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama Arene Cineplex.

Karte su u prodaij.

 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 19.04.2024.

TAČKA POVRATKA

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

PRISILA

Monkey Man

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar