ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

SPECIJALAN DOGAĐAJ POVODOM PREMIJERE FILMA GUČIJEVI 25. NOVEMBRA

Ladies night uz piće dobrodošlice i poseban ambijent u Areni Cineplex

U četvrtak, 25. novembra u 19:30h očekuje nas premijera filma „Gučijevi“ o jednoj od najvećih i najznačajnijih međunarodnih modnih kompanija, koja je i danas simbol italijanske elegancije i smisla za biznis. Veče specijalno osmišljeno povodom ove tragične istinite priče koja će vas ostaviti bez daha donosi Ladies night koji počinje već od 19 časova uz piće dobrodošlice i specijalnu dekoraciju u holu Arene Cineplex. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa.

Kroz tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, vidimo šta ime znači, koliko vredi i dokle će porodica ići, radi kontrole.


Fenomenalna glumačka postava očekuje vas u ovom ostvarenju. Dobitnici nagrade Oskar – Al Paćino, Lejdi Gaga, Džared Leto i Džeremi Ajrons i nominovan za nagradu Oskar Adam Drajver pod rediteljskom palicom ,,viteza režije“ Ridlija Skota podigli su priču do neslućenih visina, prepletenu intrigama, interesom, ljubavlju i tragedijom.
Sjajnoj atmosferi na Ladies night događaju osim pića dobrodošlice, doprineće i fantastični pokloni partnera bioskopa koji vas očekuju te večeri.

Ne propustite Ladies night događaj u četvrtak, 25. novembra od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 09.08.2022.

AUTOPUT SPASA

SIROČE - PRVO UBISTVO

DC Liga superljubimaca (titlovano)

Tor: Ljubav i Grom 2D

DC Liga superljubimaca (sinhronizovano)

Brzina metka

Tor: Ljubav i Grom 3D

Crni telefon

Malci 2 - Gruov početak (titlovano)

Malci 2 - Gruov početak 3D (sinhronizovano)

SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ 3D

Elvis

Malci 2 - Gruov početak (sinhronizovano)

Top Gan: Maverik

Leto kada sam naučila da letim

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar