ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

SPECIJALAN DOGAĐAJ POVODOM DANA ZALJUBLJENIH U ARENI CINEPLEX

Pokloni, romantični filmovi, foto kabina i piće dobrodošlice 14. februara

Bioskop Arena Cineplex pružiće posetiocima pravi doživljaj u ponedeljak, 14. februara. Dan zaljubljenih uz romantično veče, poklone, pregršt dobrih filmova, specijalnu foto kabinu i piće dobrodošlice očekuje vas u centralnom novosadskom bioskopu.


14. februara od 18h do 21h posetioci će imati priliku da se fotografišu u foto kabini sa brojnim zanimljivim rekvizitima u holu bioskopa i svoje poklon fotografije dobiju odmah. Sve posetioce Arene Cineplex očekuje slatki poklon iznenađenja, a od 19:30h do 20:00h veče će nam ulepšati i piće dobrodošlice. Pred centralnu projekciju od 20 časova izvući ćemo dobitnike zanimljivih poklona koje su pripremili prijatelji ove večeri. Najsrećniji među vama će kući poneti neka od najukusnijih vina iz Vinarije Kovačević, LOFT - Coffee & Food bar je pripremio pravi hedonistički paket za dvoje u njihovom udobnom i predivnom restoranu, a cvećara Viridis doneće najlepše mirise u Arenu Cineplex svojim prelepim buketima koje će neko od vas dobiti na poklon.


Ovogodišnji Dan zaljubljenih možete provesti uz neke od sjajnih naslova kao što su “Ti si taj”, “Knjiga ljubavi”, “Zlatni dečko”, “Smrt na Nilu”, “Spajdermen”, “Aleja noćnih mora” i mnoge druge.
Ne propustite priliku za potpuno uživanje u sjajnim filmovima, dobroj muzici i zabavnom fotografisanju koji će ovaj Dan zaljubljenih učiniti posebno zabavnim.

Karte za sve filmove za 14. februar su u prodaji.

 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 25.04.2024.

SEĆANJE

RIVALI

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA: BELO

KASKADER

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar