ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

PORODIČNI DAN UZ NOVE AVANTURE KUNG FU PANDE, POKLON POSTER I FACE PAINTING

Kung fu ratnik Po se vraća na veliko platno

Jedan od omiljenih Kung fu ratnika, Po, uploviće u nove avanture pune nudli, ali i najvećih izazova do sada, u animiranom nastavku filma “Kung Fu Panda 4”. Tim povodom, organizovan je Porodični dan u nedelju, 3. marta u bioskopu Arena Cineplex uz poklone i face painting. Ulaznice su u prodaji!

Svako dete koje pogleda nastavak ove avanture u okviru Porodičnog dana, dobiće na poklon originalni poster iz filma, a od 15 do 17 časova u holu bioskopa imaće priliku da se pretvori u neke od svojih omiljenih likova, jer je organizovan face painting.

Ovog proleća, posle skoro decenije, ikona komedije Džek Blek vraća se svojoj ulozi Poa, najneverovatnijeg majstora kung fua na svetu, u urnebesnom novom poglavlju omiljene akcione komedije, Drimvorksove franšize, Kung Fu Panda 4. Nakon tri avanture koje prkose smrti, pobeđujući zlikovce svetske klase svojom neuporedivom hrabrošću i ludim borilačkim veštinama, Po, Zmajev ratnik (nominovan za Zlatni globus Džek Blek), pozvan je da se … već jednom odmori. Tačnije, izabran je da postane duhovni vođa Doline mira. To nameće nekoliko očiglednih problema. Prvo, Po zna o duhovnom vođstvu isto koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo da pronađe i obuči novog Zmajevog ratnika pre nego što preuzme svoj novi položaj.

Da stvari budu još gore, nedavno je viđena zla, moćna čarobnica, Kameleonka (dobitnica Oskara Vajola Dejvis), mali gušter koji može da se pretvori u bilo koje stvorenje, bilo ono veliko ili malo. Kameleonka drži svoje pohlepne male oči uperene u Poov štap mudrosti, što bi joj dalo moć da ponovo prizove u carstvo duhova sve glavne zlikovce koje je Po pobedio. Dakle, Pou će trebati pomoć. Pronalazi ga (recimo?) u obliku lukavog, oštroumnog lopova Žen (dobitnica Zlatnog globusa Avkvafina), stepske lisice koja se zaista uvuče Pou pod kožu, ali čije će se veštine pokazati neprocenjivim. U svojoj potrazi da zaštite Dolinu mira od Kameleonkinih reptilskih kandži, ovaj čudni komični dvojac moraće da sarađuje. U tom procesu, Po će otkriti da se heroji mogu naći na najneočekivanijim mestima.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex!

Čekamo vas na još jednom uzbudljivom Porodičnom danu u Areni Cineplex!



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 27.04.2024.

SEĆANJE

RIVALI

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA: BELO

KASKADER

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ZA DANAS TOLIKO

Baba Jaga (sinhronizovano)

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2(sinhro.)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

LESI: NOVA AVANTURA (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar