ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

GLAMUROZNO OSKAR VEČE U ARENI CINEPLEX

U subotu, 26. marta imaćemo priliku da budemo deo svečane atmosfere uoči dodele Oskara. Uz crveni tepih, fotkanje sa statuetom i šampanjac, gledaćemo neke od potencijalnih Oskarovaca

U susret najočekivanijoj večeri u svetu filma, dodeli nagrade Oskar i ove godine u bioskopu Arena Cineplex, organizovano je glamurozno veče uz neke od filmova sa najviše nominacija za ovu prestižnu nagradu. Subotnje veče, 26. marta, rezervisano je za četiri potencijalna „Oskarovca“, odnosno za filmove „Belfast“, „Povezi me“, „Kralj Ričard“ i „Aleja noćnih mora“, a publika će od 20 časova imati priliku da prošeta crvenim tepihom uz šampanjac, fotografiše se sa statuetom Oskara i pokaže svoj holivudski stajling. Obezbedite svoje ulaznice na vreme i uživajte u svečanoj večeri u vašem bioskopu! Karte su u prodaji.

Noć pred samu dodelu Oskara, u Areni Cineplex imaćemo priliku da pogledamo četiri filma u terminima od 18h i 20:30h. Film „Belfast“ naći će se na programu Oskar večeri u 20:30h, a nominovan je u čak 7 kategorija i to za najbolji film, najbolju režiju, najbolju fotografiju, najbolju sporednu žensku ulogu, najbolju sporednu mušku ulogu, najbolju originalnu pesmu i najbolju muziku. Ostvarenje reditelja Ryusuke Hamaguchi-ja „Povezi me“, koje je takođe u trci za Oskara za najbolji film, biće prikazano u 20:30h. Pored ove kategorije, nominovan je i za najbolju režiju, najbolji adaptirani scenario, najbolji strani film i najbolju fotografiju. Biografska drama "Kralj Ričard" je u konkurenciji za šest Oskara, u kategorijama za najbolji film, najboljeg glumca (Vil Smit), najbolju sporednu žensku ulogu, najbolju montažu, najbolju fotografiju i najbolju originalnu pesmu, a u subotu će biti prikazan u 18 časova. U istom terminu biće prikazan i film „Aleja noćnih mora“ koji je nominovan za najbolji film, najbolju fotografiju, najbolju umetničku i artističku produkciju i najbolji kostim.

Budite deo glamurozne Oskar večeri i uživajte u nekim od najboljih filmskih naslova. Karte su u prodaji.

 

 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 03.07.2022.

KUHINJSKA BRIGADA

PRITISNI PLAY I VOLI PONOVO

Crni telefon

Malci 2 - Gruov početak (titlovano)

Malci 2 - Gruov početak 3D (sinhronizovano)

BAZ SVETLOSNI 3D (sinhronizovano)

SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ 3D

Elvis

Priče iz skrivenog grada: Drvo želja (sinhronizovano)

Malci 2 - Gruov početak (sinhronizovano)

BAZ SVETLOSNI (sinhronizovano)

SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ

LOŠI MOMCI 3D (sinhronizovano)

HOĆU MUŽA

Top Gan: Maverik

Pocrvenela panda (sinhronizovano)

Leto kada sam naučila da letim

ENKANTO MAGIČNI SVET (sinh)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar