ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

DŽORDŽ KLUNI I DŽULIJA ROBERTS U ROMANTIČNOJ KOMEDIJI NA LADIES NIGHT-U 28.9.

„Karta za raj“ uz Džordža Klunija i Džuliju Roberts, piće dobrodošlice i pokloni za svaku damu

Ladies night događaj povodom premijere romantične komedije „Karta za raj“ sa Džordžom Klunijem i Džulijom Roberts u glavnim ulogama, zakazan je za 28. septembar od 20 časova u Areni Cineplex. Piće dobrodošlice, sjajni pokloni partnera i komedija koja će vas nasmejati i raznežiti, čekaju na vas. Karte su u prodaji na blagajnama Arene Cineplex.

Nerazdvojni prijatelji i oskarovci Džordž Kluni i Džulija Roberts ponovo su zajedno u filmu pod nazivom ,,Karta za raj". Ovog puta, igraju bivše partnere u zajedničkoj misiji da spreče svoju zaljubljenu ćerku da napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili. Kritičari su ranije pisali o tome da bi ovaj film mogao da označi povratak popularnosti romantičnih komedija, koji je zanemaren, a uz ovakvu glumačku postavu, ne sumnjamo da će tako i biti.

Film koji smo dugo čekali pogledaćemo premijerno na Ladies night događaju kada smo pripremili i piće dobrodošlice kao i sjajne poklone naših partnera. WORLD CLASS će svakoj dami pokloniti vaučer sa popustom na mesečnu članarinu, dok će najsrećnije obradovati besplatnom mesečnom članarinom, cvećara VIRIDIS darovaće najsrećnije dame divnim cvetnim aranžmanima, a restoran LOFT će se pobrinuti da dobitnici njihovog poklona uživaju u romantičnoj večeri za dvoje.


Ne propustite Ladies night događaj u sredu 28. septembra od 20 časova uz sjajan film koji obećava povratak romantične komedije na velika vrata. Karte su uveliko u prodaji!

 



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 29.03.2024.

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ZA DANAS TOLIKO

UKUS LJUBAVI

Godzila x Kong: Novo carstvo 3D

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

48 SATI I 1 MINUT

AMELIJINA DECA

Kung Fu Panda 4 3D (sinhronizovano)

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2(sinhro.)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUCE U OPERI (sinhronizovano)

LESI: NOVA AVANTURA (sinhronizovano)

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar