ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

UZBUDLJIVO BETMEN ISKUSTVO 3. MARTA U ARENI CINEPLEX

ARENA FAN VEČE UZ POKLONE, ZABAVU I DUGOOČEKIVANOG BETMENA

Ljubitelje DC Univerzuma očekuje uzbudljivo Betmen iskustvo 3. marta u bioskopu Arena Cineplex! Pored dugoočekivanog filma o jednom od najomiljenijih superheroja DC Univerzuma, u bioskopu Arena očekuje vas Arena Fan veče uz vaše Betmen fotografije, pregršt poklona za najsrećnije, poster i magazin Gamer za svakog posetioca projekcije od 21h i specijalnu zabavu u holu bioskopa. Ulaznice su u prodaji na blagajni Arene Cineplex.


Arena Fan veče donosi uzbudljiv provod u bioskopu Arena Cineplex, jer će svako imati priliku da bude Betmen bar na trenutak! Pronađite foto kutak u holu bioskopa od 18:30h do 21h, stavite maske, odgovorite na poziv Gotama i svoju besplatnu Betmen fotografiju preuzmite odmah. U istom periodu možete se oprobati u avanturi koju donosi Laserwar i osvojiti nagrade, a pred projekciju od 21 čas pripremili smo poster i magazin Gamer za svakog posetioca, kao i ekskluzivne nagrade iz filma za najsrećnije.


Ne propustite ovog pravičnog superjunaka u najnovijim avanturama!
U režiji velikog Meta Rivsa, novi film donosi brojne poznate negativce koji dobijaju mračni novi izgled. Paul Dano glumi Ridlera, Zoe Kravic je Žena mačka, a neprepoznatljivi Kolin Farrel pojavljuje se u ulozi zloglasnog Pingvina, dok u ulozi Betmena, ovog puta gledamo Roberta Patinsona.
Kada Ridler, sadistički serijski ubica počne da ubija ključne političke ličnosti u Gotamu, Betmen je primoran da istraži skrivenu korupciju u gradu i dovede u pitanje umešanost svoje porodice. Osveta se krije iza maske. Nema više laži, on će istinu razotkriti.comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 03.07.2022.

KUHINJSKA BRIGADA

PRITISNI PLAY I VOLI PONOVO

Crni telefon

Malci 2 - Gruov početak (titlovano)

Malci 2 - Gruov početak 3D (sinhronizovano)

BAZ SVETLOSNI 3D (sinhronizovano)

SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ 3D

Elvis

Priče iz skrivenog grada: Drvo želja (sinhronizovano)

Malci 2 - Gruov početak (sinhronizovano)

BAZ SVETLOSNI (sinhronizovano)

SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ

LOŠI MOMCI 3D (sinhronizovano)

HOĆU MUŽA

Top Gan: Maverik

Pocrvenela panda (sinhronizovano)

Leto kada sam naučila da letim

ENKANTO MAGIČNI SVET (sinh)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar