ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

SVEČANA PREMIJERA FILMA O DŽEJU 17. JANUARA U ARENI

Deo ekipe filma „Nedelja“ pred novosadskom publikom

Svečana premijera filma “Nedelja” uz prisustvo dela glumačke i autorske ekipe, zakazana je za sredu, 17. januar od 20 časova u bioskopu Arena Cineplex. Film koji prati život jednog od omiljenih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog, stiže na veliko platno uz crveni tepih i svečanu atmosferu. Ulaznice u prodaji na blagajni, rezervacija nije moguća!

Film „Nedelja“ inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

U glavnim ulogama su Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Milica Janevski i mnogi drugi. Scenario je napisao Stefan Bošković, a režiju potpisuju Nemanja Ćeranić i Miloš Radunović.

Zbog velikog interesovanja, ulaznice nije moguće rezervisati nego je omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama bioskopa Arena Cineplex!

Vidimo se na svečanoj premijeri!



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 05.05.2024.

OBEĆANA ZEMLJA.

RIVALI

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA: BELO

KASKADER

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar