ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

SPORTSKI DANI U ARENI CINEPLEX OD 15. DO 17. JULA

Povodom filma Svemirski basket: Novo nasleđe, šutiraj i osvoji potpisanu loptu naših proslavljenih šampiona pod košem svakog dana od 15. do 17.07. od 17h do 18h

Povodom novosadske premijere filma “Svemirski basket: Novo nasleđe” u bioskopu Arena Cineplex biće održano takmičenje u šutiranju na koš, Sportski dani kada će svi koji kupe ulaznicu za navedeni film imati priliku da osvoje potpisanu loptu naših proslavljenih sportista - Nikole Kalinića i Dušana Domovića Buluta.

Sportski dani u Areni Cineplex trajaće od 15. do 17. jula od 17 do 18 časova kada će svakog dana onaj ko postigne najviše poena poneti sa sobom loptu potpisanu od strane čuvenog košarkaša ili basketaša, a obezbedili prijatelji bioskopa iz Dunk Shop Srbija. Karte za “Svemirski basket: Novo nasleđe” su u prodaji, a broj igrača je ograničen!
Sinhronizovan, igrano-animirani film ,,Svemirski basket: Novo nasleđe“ postavlja nove standarde zabave i ljubavi. Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Džejms LeBron, i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru. Vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovane Šašave družine, LeBron mora da ih odvede kući na sigurno. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.

Budi i ti LeBron Džejms! Ne propusti priliku da se dobro zabaviš, pogledaš super film i osvojiš sjajan poklon!
Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex. Čekamo vas na Sportskim danima u centralnom novosadskom bioskopu!comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 05.08.2021.

Avantura u džungli 2D

ODRED OTPISANIH: NOVA MISIJA

Crna udovica 3D

Stari

Avantura u džungli 3D

Svemirski basket: Novo nasleđe (titlovano)

Svemirski basket: Novo nasleđe (sinhronizovano)

Ledeni put

Luka 3D (sinhronizovano)

Neukrotivi Spirit (sinhronizovano)

Telohranitelj mafijaševe žene

Zec Petar: Skok u avanturu (sinhronizovano)

Prizivanje zla: Đavo me je naterao

Kruds - Novo doba 3D (sinhronizovano)

Paklene ulice 9

Luka (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar