ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE FILMA „BAUK“ 2. OKTOBRA U ARENI

Ulaznice u prodaji!

Premijerno prikazivanje višestruko nagrađivanog filma „Bauk“ zakazano je za 2. oktobar od 20 časova u bioskopu Arena Cineplex. Ulaznice u prodaji!

Publika će imati priliku da pozdravi deo autorske ekipe filma, kao i glavnog glumca Jakšu Prpića i glumicu Milenu Jakšić.

Film govori o osmogodišnjem dečaku Savi koji sa svojom majkom prolazi strahote NATO bombardovanja Srbije 1999, pokušavajući da zadrži svoj neiskvareni, dečiji pogled na svet!
Uloge: Jakša Prpić, Sara Klimoska, Vojin Ćetković, Miloš Biković, Anđelija Filipović, Gordana Gadžić, Kalina Kovačevič, Branka Šelić, Milena Jakšić. Scenario i režija Goran Radovanović.

Ostvarenje je nedavno osvojilo Gran pri nagradu 27th Religion Film Today festivala u Italiji, za najbolji dugometražni film, dok je kompozitor Ace Vacparov ovenčan nagradom za najbolju muziku iz filma. Film je do sada imao zavidan festivalski život, na 28. međunarodnoj smotri filma i multimedija, održanom u avgustu, u gradu Avanka pored Porta, osvojio je pet nagrada od kojih nagradu za najbolji film. Takođe, pripala su mu i priznanja za najbolju fotografiju (Vladislav Opeljanc), za najbolju mušku ulogu dodeljenu dečaku Jakši Prpiću, kao i za nabolju žensku ulogu Anđeliji Filipović. Dodeljena je i nagrada za najbolji zvuk, Milošu Drndareviću i Vladi Živloviću.

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa.

Vidimo se u Areni!

 



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 06.10.2024.

MALE ŠAPE NA VELIKOM PUTOVANJU (sinhronizovano)

BAUK

KLINCI KAUBOJCI (sinhronizovano)

GENIJALNA PREVARA

TRANSFORMERSI – POČETAK 3D (sinhronizovano)

DŽOKER: LUDILO U DVOJE

LAZAREV PUT

TRANSFORMERSI – POČETAK (sinhronizovano)

MEGDAN: IZMEĐU VODE I VATRE

TREPNI DVAPUT

BITLĐUS BITLĐUS

PANDA U AFRICI (sinhronizovano)

SA NAMA SE ZAVRŠAVA

10 ŽIVOTA (sinhronizovano)

DEDPUL I VULVERIN

U MOJOJ GLAVI 2 (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar