ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

PORODIČNI VIKEND UZ TOMIJA I DŽERIJA I POKLONE ZA NAJMLAĐE

Omiljeni Tom i Džeri stižu na veliko platno a tim povodom Arena Cineplex obradovaće najmlađe zanimljivim poklončićica 20. i 21. februara

Jedno od najomiljenijih animiranih rivalstava između Toma i Džerija stiže na veliko platno Arene Cineplex, a tim povodom biće organizovan Porodični vikend sa poklonima za sve mališane 20. i 21. februara.


Najmlađi posetioci tokom Porodičnog vikenda dobiće na poklon dečiji magazin “Bubamara”, masku Toma ili Džerija i slatkiš od Arene Cineplex (do isteha zaliha).


Čuvene avanture mačke i miša ponovo počinju u najlepšem hotelu u Njujorku uoči “venčanja veka” kada Džeri prisili očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere.
Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodavaca u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposleni koji se urotio protiv njih troje.


Povedite svoje mališane na Porodični vikend pun smeha i sjajnih avantura!
Vidimo se u Areni Cineplex!

 



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 16.04.2021.

Pogrešan korak

SUPERDEEP

Mortal Kombat

Posednik

Savršen neprijatelj

Stela

Duša 3D (sinhronizovano)

TOM I DŽERI (sinhronizovano)

Jedini izlaz

Fantastični povratak u Oz (sinhronizovano)

Lesi se vraća kući (sinhronizovano)

Trolovi: Svetska turneja (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar