ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

PORODIČNI DAN UZ POKLONE I KREATIVNU RADIONICU 24. JULA

U nedelju, 24. jula Arena Cineplex predstavlja  vam novu animiranu avanturu Liga Superljubimaca, besplatnu kreativnu radionicu i poklone za vaše kućne ljubimce

Porodični dan uz sinhronizovanu avanturu ,,DC Liga Superljubimaca” očekuje vas u bioskopu Arena Cineplex u nedelju 24. jula od 12 do 17 časova. Sve mališane očekuje besplatna kreativna radionica, a za njihove superljubimce, Pet Republic daruje svakom poslastice za kuce. Kreativna radionica biće održana od 15 do 18 časova, kada će najmlađi praviti superherojske plašteve za njihove kuce, mace, kornjače ili omiljene životinje. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.
Sigurni smo da svaki vaš ljubimac poseduje posebne superherojske moći...Uvek su tu za vas, teše vas kada vam je to potrebno, igraju se sa vama satima, dočekuju vas s radošću kada dođete kući...Vreme je da vaše ljubimce obučete u superherojske plašteve i proglasite ih Superljubimcima! To ćete moći da uradite na kreativnoj radionici u nedelju od 15h do 18h kada im budete pravili super odelca sa kreativnim timom Vile četkice, a Pet Republic pobrinuće se da obradujete svog ljubimca poslasticom, jer će svako dete dobiti poklon za ljubimca. Oni koji budu najsrećniji, ispod svog sedišta će naći i velike poklone u vidu hrane za kuce od omiljenog pet shopa Pet Republic.
U animiranoj avanturi „DC Liga Superljubimaca“, ljubimce predvodi Supermenov voljeni pas Kripto. Njih dvojica su nerazdvojni prijatelji, koji dele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu.
Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kripto mora da uveri ofucanu ekipu iz skloništa za životinje - psa Ejsa, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vevericu Čipa - da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu da spasu otete superjunake. Ejsu se nikako ne sviđa ideja super-psa – ali to će se promeniti kad upozna Betmena.
U sinhronizaciji ove sjajne animirane avanture, učestvovali su Aleksandar Radojičić, Tamara Krcunović, Marko Mrđenović, Marko Marković i Miloš Timotijević.



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 29.03.2024.

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ZA DANAS TOLIKO

UKUS LJUBAVI

Godzila x Kong: Novo carstvo 3D

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

48 SATI I 1 MINUT

AMELIJINA DECA

Kung Fu Panda 4 3D (sinhronizovano)

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2(sinhro.)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUCE U OPERI (sinhronizovano)

LESI: NOVA AVANTURA (sinhronizovano)

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar