ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

POLETITE NA UZBUDLJIVO PUTOVANJE UZ POKLONE I FACE PAINTING U ARENI

Porodični dan u nedelju, 3. decembra povodom filma “Pačija posla”

Zabavna, pernata porodica povešće vas na nepoznato putovanje u novoj animiranoj komediji “Pačija posla” povodom koje je organizovan Porodični dan u nedelju, 3. decembra u bioskopu Arena Cineplex. Za sve mališane pripremljen je poklon, kao i face painting. Ulaznice u prodaji!

Saznajte kakvo iskustvo će porodica Malard doživeti na porodičnom putovanju preko Njujorka sve do tropske Jamajke. Bioskop Arena će svim mališanima koji pogledaju film na Porodičnom danu pokloniti dnevnik putovanja, a Octopus by Univerzal šarene olovke, kako bi na svom narednom porodičnom putovanju mogli da zabeležite sva divna iskustva, nova znanja i poznanstva. Kako bi zabava bila još veća, od 15 do 17 časova vas u holu bioskopa očekuje besplatan face painting.

Porodica Malard zapala je u kolotečinu. Dok je tata Mak srećan što svoju porodicu čuva na bezbednom mestu, na jezercetu u Novoj Engleskoj, mama Pem jako želi da razmrda stvari i sinu tinejdžeru Daksu i maloj ćerki Gven, pokaže ceo svet. Nakon što je na njihovo jezero sletela porodica pataka selica i ispričala im uzbudljive priče o dalekim mestima, Pem počinje da ubeđuje Meka da krenu na porodično putovanje preko Njujorka, sve do tropske Jamajke.

Dok Malardovi kreću na jug kako bi prezimili, njihovi dobro osmišljeni planovi počinju vrlo brzo da se kvare. Iskustvo će ih naterati da prošire svoje horizonte , da budu raspoloženi da sklope nova prijateljstva i postignu više nego što su ikada mogli i da zamisle. Za to vreme naučiće svašta novo jedni o drugima a i o samim sebi.

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex!

Uzbudljivo putovanje može da počne! Čekamo vas u Areni!

 



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 07.05.2024.

OBEĆANA ZEMLJA.

RIVALI

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA: BELO

KASKADER

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar