ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

POKLONI, PIĆE DOBRODOŠLICE I IZNENAĐENJE ZA SVAKU DAMU NA WHITNEY NIGHT DOGAĐAJU

Glas koji će vas zavrteti za 360 stepeni

Jedinstvena priča o životu i karijeri žene koja je s razlogom nosila nadimak Glas, u filmu „I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston“ stiže na veliko platno bioskopa Arena Cineplex. Tim povodom organizujemo Whitney Night događaj u sredu, 21. decembra, od 20h uz poklone, piće dobrodošlice i iznenađenje za sve dame. Karte u prodaji!


Svaka dama dobiće na poklon vaučere sa popustom od MAC kozmetike, časopise Gloria i Story, vaučere sa popustima od Unitech-a, a najsrećnije dame Unitech će obradovati posebnim poklon paketima, a Knjiga priča nekim od sjajnih audio knjiga.


Hol bioskopa Arena Cineplex upotpuniće specijalna dekoracija u kojoj će moći da učestvuje svaki posetilac i doživi jedinstveno iskustvo snimajući svoj 360° video.


,,I Wanna Dance with Somebody” Film o Vitni Hjuston u središte priče stavlja ovu muzičku ikonu i najveći vokal svoje generacije. Naomi Aki tumači glavnu ulogu u mjuziklu koji je zasnovan na epskom životu i muzici legendarne pevačice. Režiran od strane Kesi Lemons prema scenariju Entonija Mekartena (nominovanog za Oskara), film vodi publiku na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i muziku Hjustonove.comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 01.04.2023.

ZLOČINI BUDUĆNOSTI

MUNJE OPET!

P’ASTANJAN I TRI NJUŠKETARA (sinhron.)

BAŠ SUPER (sinhronizovano)

Indigo Kristal

MOJA VILA ŠEPRTLJA (sinhronizovano)

NE DAJ BOŽE BRAK

VRISAK 6

DŽON VIK 4

Meda sa severa 4:Porodično putovanje (sinhronizovano)

VATRENO SRCE (sinhronizovano)

DUNGEONS & DRAGONS – ODANOST MEĐU LOPOVIMA

ASTERIKS I OBELIKS: SREDNJE KRALJEVSTVO

ČOVEK PO IMENU OTO

MAČAK U ČIZMAMA: POSLEDNJA ŽELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar