ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

NEŠA BRIDŽIS 3. JUNA U ARENI

Stand up nastup Playlist, jednog od najpopularnijih srpskih komičara, Neše Bridžisa, 3. juna pred novosadskom publikom

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis nastupiće 3. juna u 20 časova u bioskopu Arena Cineplex i izvesti jednu od svojih najtraženijjih predstava “Playlist”. Ulaznice po ceni od 900 dinara već su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.
Jedan od najpoznatijih srpskih stand up komičara i jedan od utemeljivača Srpske stand up scene, Neša Bridžis, stiže u bioskop Arena Cineplex gde će predstaviti mužičko-igrački nastup “Playlist” u kojoj na vrlo specifičan i originalan način opisuje kako on doživljava srpsku estradu, odlazak u diskoteku i sve čari noćnog provoda. Čeka vas mnoštvo novih imitacija raznih žanrova muzike prošaranih mnogim iznenađenjima.
Iako ga nikada nije zapisao, Neša danas ima preko 7 sati teksta sa kojim neizmenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 3000 profesionalnih nastupa, a sa svojim predstavama obišao je celu Srbiju i Evropu, dok su ljubitelji stand up komedije imali priliku da ga vide čak i u Australiji. Pored prestižnih festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori… bio je učesnik 3. sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mesto.
Pripremite se za dobar provod i mnogo smeha i nabavite svoje ulaznice na verme.
Stand up nastup će biti održan uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. Bioskop Arena Cineplex kao prioritet ističe zdravlje i bezbednost publike i zaposlenih.

 

 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 05.08.2021.

Avantura u džungli 2D

ODRED OTPISANIH: NOVA MISIJA

Crna udovica 3D

Stari

Avantura u džungli 3D

Svemirski basket: Novo nasleđe (titlovano)

Svemirski basket: Novo nasleđe (sinhronizovano)

Ledeni put

Luka 3D (sinhronizovano)

Neukrotivi Spirit (sinhronizovano)

Telohranitelj mafijaševe žene

Zec Petar: Skok u avanturu (sinhronizovano)

Prizivanje zla: Đavo me je naterao

Kruds - Novo doba 3D (sinhronizovano)

Paklene ulice 9

Luka (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar