ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

LETO U ARENI DONOSI TI AQUAPARK AVANTURU

Odgledaj tri filma i dobijaš kartu za aquapark Petroland

Rashlađivanje u udobnim bioskopskim salama Arene Cineplex i ovog leta donosi poklone ljubiteljima sedme umetnosti u vidu prave letnje avanture! Filmska sezona ovog leta obiluje sjajnim naslovima, a na svaka tri odgledana filma, poklanjamo vam ulaznicu za aquapark Petroland*.

Zaroni u svet filma i Petroland avanturu!

Provedite nezaboravne trenutke sa svojim najdražima uz najsvežije filmske naslove i pravu letnju zabavu u najvećoj turističko-zabavnoj atrakciji u Srbiji, aquaparku Petroland!

Svaki posetilac bioskopa prilikom kupovine karata** na blagajnama dobiće svoju besplatnu promo karticu koja će služiti za prikupljanje pečata. Za svaki pogledan film u bioskopu Arena Cineplex, počevši od 1. jula, dobićete pečat i nakon tri prikupljena pečata, karticu i sačuvane sve tri iskorišćene bioskopske ulaznice*** menjate na blagajni bioskopa za besplatnu kartu za aquapark Petroland u Bačkom Petrovcu. Vodimo vas u aquapark avanturu sa 8 otvorenih i zatvorenih bazena, wellness&spa svetom u okviru kog se nalaze 5 sauna kao i ostali spa sadržaji (đakuzi, hladan bazen, tepidariju, potezno vedro, topla klupa), širok spektar masaža ali i ostale zabavne sadržaje za decu i odrasle. Rashladite se u bioskopu a potom u bazenima beskonačne zabave i radosti uz uzbudljive tobogane, unikatne bazene za decu i odrasle, rafting na divljoj reci i omiljene sportove na pesku.

Ukoliko do sada niste, pravo je vreme da se opustite i nasmejete uz kultnu kombinaciju urnebesne akcije i komedije sa najeksplozivnijim detektivima Majamija, Vil Smitom i Martinom Lorensom, u filmu “Loši momci: Sve ili ništa”. Doživite dan kada je svet utihnuo jer se tišina vratila na veliko platno u novom filmu “Tiho mesto: Dan prvi”. Najmlađi ljubitelji filma ovog leta uživaće u novim emocijama jer ponovo zavirujemo u um tinejdžerke Rajli u nastavku Oskarom nagrađenog animiranog filma “U mojoj glavi 2”, kao i u novim avanturama Grua i Malaca jer je stigao nastavak jedne od najpopularnijih animiranih franšiza “Grozan ja 4”. Ovo leto donosi i dramu “Povedi me na mesec”, sa elementima romantike i komedije, koja govori o kontroverznom sletanju na Mesec sa Skarlet Johanson i Čeningom Tejtumom u glavnim ulogama. Za sve fanove, ovo leto će biti za pamćenje, jer na veliko platno stiže legendarni herojski dvojac “Dedpul i Vulverin” sa Rajanom Rejnoldsom i Hjuom Džekmenom u naslovnim ulogama, kao i mnogi drugi naslovi.

Letnja avantura čeka na vas! Vidimo se u Areni Cineplex!

*dok traju zalihe vaučera za aqvapark
**Akcija ne važi za gratis bioskopske ulaznice
***Svaku iskorišćenu bioskopsku ulaznicu potrebno je sačuvati i priložiti na blagajni pri zameni za aquapark kartu

 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 08.09.2024.

UNIVERZALNA TEORIJA

200 posto Vuk (sinhronizovano)

78 DANA

TREPNI DVAPUT

VRANA

BITLĐUS BITLĐUS

BORDERLANDS

PANDA U AFRICI (sinhronizovano)

SA NAMA SE ZAVRŠAVA

10 ŽIVOTA (sinhronizovano)

SAKUPLJAČ DUŠA

GROZAN JA 4 3D (sinhronizovano)

OSMI PUTNIK: ROMUL

DEDPUL I VULVERIN 3D

DEDPUL I VULVERIN

GROZAN JA 4 (sinhronizovano)

U MOJOJ GLAVI 2 (sinhronizovano)

GARFILD (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar