ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

LETO U ARENI DONOSI TI AQUAPARK AVANTURU

Odgledaj tri filma i dobijaš kartu za aquapark Petroland

Rashlađivanje u udobnim bioskopskim salama Arene Cineplex i ovog leta donosi poklone ljubiteljima sedme umetnosti u vidu prave letnje avanture! Filmska sezona ovog leta obiluje sjajnim naslovima, a na svaka tri odgledana filma, poklanjamo vam ulaznicu za aquapark Petroland*.

Zaroni u svet filma i Petroland avanturu!

Provedite nezaboravne trenutke sa svojim najdražima uz najsvežije filmske naslove i pravu letnju zabavu u najvećoj turističko-zabavnoj atrakciji u Srbiji, aquaparku Petroland!
Svaki posetilac bioskopa prilikom kupovine karata na blagajnama dobiće svoju besplatnu promo karticu koja će služiti za prikupljanje pečata. Za svaki pogledan film u bioskopu Arena Cineplex, počevši od 1. jula, dobićete pečat i nakon tri prikupljena pečata, karticu i sačuvane sve tri iskorišćene bioskopske ulaznice** menjate na blagajni bioskopa za besplatnu kartu za aquapark Petroland u Bačkom Petrovcu. Vodimo vas u aquapark avanturu sa 8 otvorenih i zatvorenih bazena, wellness&spa svetom u okviru kog se nalaze 5 sauna kao i ostali spa sadržaji (đakuzi, hladan bazen, tepidariju, potezno vedro, topla klupa), širok spektar masaža ali i ostale zabavne sadržaje za decu i odrasle. Rashladite se u bioskopu a potom u bazenima beskonačne zabave i radosti uz uzbudljive tobogane, unikatne bazene za decu i odrasle, rafting na divljoj reci i omiljene sportove na pesku.

Ukoliko do sada niste, pravo je vreme da se upustite u superherojsku avanturu filmom ,,Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet“ i saznate zašto mnogi kritičari tvrde da je ovo najbolji Spajdermen do sada. Zaronite u dubine i zapevajte sa Ariel, Sebastijanom i dobro poznatom ekipom filma „Mala sirena“ u titlovanoj ili sinhronizovanoj verziji u kojoj su učestvovali naši poznati glumci i muzičari. Ovog leta oduševiće vas i nova Diznijeva i Piksarova animacija „Elemental“ u kojoj Žiška i Izvor prkose verovanju da se elementi ne mešaju! Omiljeni član Lige pravde Fleš dobio je svoj prvi samostalni film, a na velikom platnu pojavljuju se i Betmen i Supergrl. Ljubitelji komedija sjajno će se zabaviti uz novi film Oskarovke Dženifer Lorens „Devojka za sve“. Legendarni Harison Ford vratio se ulozi heroja arheologa u petom nastavaku kultne franšize „Indijana Džons i artefakt sudbine“. U julu na bioskopsko platno stižu nove vratolomije u filmu „Nemoguća misija odmazda - Prvi deo“ sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, put u roze svet sa Margo Robi kao Barbikom i Rajanom Goslingom kao Kenom u novom „Barbie The Movie“, kao i mnogi drugi naslovi.

Letnja avantura čeka na vas! Vidimo se u Areni Cineplex!

*Akcija ne važi za gratis bioskopske ulaznice
**Svaku iskorišćenu bioskopsku ulaznicu potrebno je sačuvati i priložiti na blagajni pri zameni za aquapark kartu

***Akcija važi dok traju zalihe vaučera 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 06.05.2024.

OBEĆANA ZEMLJA.

RIVALI

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA: BELO

KASKADER

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ZA DANAS TOLIKO

Baba Jaga (sinhronizovano)

Kung Fu Panda 4 3D (sinhronizovano)

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2(sinhro.)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

LESI: NOVA AVANTURA (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar