ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

INTERAKTIVNA RADIONICA I POKLONI 16. JUNA U ARENI

Da li ste spremni za nove emocije?

Nakon velikog uspeha prvog dela filma iz 2015. godine, na radost mališana, nastavak animirane Pixarove franšize „U mojoj glavi 2“ stiže na veliko platno bioskopa Arena Cineplex. Tim povodom organizovan je Porodični dan u nedelju, 16. juna uz devojčicu Rajli i njene nove emocije, interaktivnu radionicu i poklone za svako dete. Ulaznice su u prodaji!

Svaki mališan koji pogleda ovaj film u nedelju, 16. juna, dobiće na poklon bedž sa jednom od devet emocija koje ćemo gledati u filmu ili slatkiš

Pedagoško - psihološko savetovalište Igrologija upriličiće u holu bioskopa besplatnu radionicu "Osećanja i ja" tokom koje će deca sa dva dečija psihoterapeuta imati priliku da kroz kreativan rad razgovaraju o tome kako emocije nastaju, koliko su važna naša razmišljanja, kakve veze sa tim imaju naša ponašanja. Radionicu vode Jelena Višekruna, MA pedagog i integrativni dečiji psihoterapeut i Višnja Divild Žeželj, diplomirani pedagog i integrativni dečiji psihoterapeut. Prijave za radionicu vrše se putem Instagram i Facebook profila @arenacineplex do 13. juna. Broj mesta je ograničen!

Prošlo je devet godina kada je u svetskim teatrima prikazana originalna i jakom imaginacijom ispunjena Pixarova animirana avantura "U mojoj glavi", reditelja Pita Doktera. Animacija je osvojila nagradu Oskar u kategoriji za najbolji animirani film godine (2016) a takođe ovenčana je i BAFTA priznanjem, kao i prestižnim Zlatnim globusom za najboilji crtani film. 

Ponovo zavirujemo u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavna komanda počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, Novu emociju! Dotadašnja Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje, koji uspešno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osećaju kada se pred njima pojavi Anksioznost. Deluje kao da ona nije sama.

Ulaznice za Porodični dan su u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex, a onlajn rezervacija je moguća putem sajta ili aplikacije.

Devojčica Rajli i nove emocije vas čekaju u Areni!comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 20.07.2024.

NERAZDVOJNI (sinhronizovano)

GROF MONTE KRISTO

NEŠTO JE U MORU

TORNADO 2

GROZAN JA 4 3D (sinhronizovano)

MAXXXINE

ODVEDI ME NA MESEC

U MOJOJ GLAVI 2 (titlovano)

U MOJOJ GLAVI 2 3D (sinhronizovano)

GROZAN JA 4 (sinhronizovano)

U MOJOJ GLAVI 2 (sinhronizovano)

GARFILD (sinhronizovano)

IZMIŠLJENI PRIJATELJ (sinhronizovano)

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar