ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

GRČKO VEČE UZ FILM MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3

Zaigrajmo sirtaki zajedno uz giros, vino i poklone na Grčkoj večeri, u petak, 8. septembra u 20h. Ulaznice su u prodaji!

Treći deo komedije koja nas uveseljava više od 20 godina, „Moja velika mrsna pravoslavna svadba“ stiže u bioskop Arena Cineplex na velika vrata! U nezaboravne avanture sa porodicom Portokalos vodimo vas u petak, 8. septembra u 20h, uz Grčko veče kada ćemo u holu bioskopa zaigrati sirtaki i napraviti pravu grčku atmosferu uz nezaobilazne poklone. Ulaznice su u prodaji.


Ukusi, ritmovi i pokloni inspirisani prelepom Grčkom očekuju vas na tematskoj, Grčkoj večeri 8. septembra u Areni Cineplex. Priključite nam se pre projekcije, jer u holu bioskopa svi zajedno igramo sirtaki sa plesnom školom Queen, dok se za tradicionalno grčko posluženje pobrinuo Gyros Master. Pored ukusnih girosa, posetioce tematske večeri očekuje i kvalitetno vino dobrodošlice iz vinarije Džervin, a za najsrećnije poklone su obezbedili partneri Grčke večeri. Akademija Oxford darovaće časove grčkog jezika u trajanju od mesec dana, pored pića dobrodošlice, vinarija Džervin obradovaće najsrećnije bocom vina iz njihovog bogatog asortimana, a foto studio Pixels poklanja vaučere sa popustima za svadbene fotografije.


Svetski fenomen MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA, scenaristkinje i rediteljke Nie Vardalos, ponovo stiže u bioskope, predstavljajući potpuno novu avanturu. Pridružite se porodici Portokalos na njihovom emotivnom, urnebesnom i punom preokreta putovanju u Grčku i porodičnom okupljanju. Opa!comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 11.12.2023.

TIHA NOĆ

KAKO SE KRESNUTI

CRNI PETAK

TITINA (sinhronizovano)

Operativac

Lost Country

PAČIJA POSLA (SINHRONIZOVANO)

VONKA (sinhronizovano)

POKIDAN

OVUDA ĆE PROĆI PUT

ČUVARI FORMULE

NAPOLEON

ŽELJA (sinhronizovano)

IGRE GLADI – BALADA O PTICI PEVAČICI I ZMIJI

HEROJI HALIJARDA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar