ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

GLAMUROZNI OSKAR VIKEND U ARENI CINEPLEX

Svečana atmosfera i sjajni filmovi nominovani za Oskara 11. i 12. marta

U susret najočekivanijoj i najglamuroznijoj večeri u svetu filma, dodeli nagrade Oskar, i ove godine publika ima priliku da pogleda neke od filmova koji su nominovani u različitim kategorijama za ovu prestižnu nagradu. Tokom Oskar vikenda u Areni Cineplex, u subotu i nedelju 11. i 12. marta, na repertoaru će se naći osam naslova, a poslednje veče rezervisano je za crveni tepih, svečanu atmosferu i fotografisanje sa statuetom. Ulaznice su u prodaji!

Subotnje veče, 11. mart, počeće projekcijom filma “Tar” koji ima 6 nominacija za Oskara među kojima su i one za najbolji film i najbolju glavnu glumicu, film “Sve u isto vreme” sa čak 11 nominacija što je ovogodišnji rekord, film “Avatar: Put vode” sa 4 nominacije i film “Top Gan: Maverik” sa 6 nominacija.

Nedelja, 12. mart, rezervisana je za glamurozno veče jer će publika od 18 do 21 čas imati priliku da prošeta crvenim tepihom i fotografiše se sa statuetom, ali i pokaže svoj holivudski stajling. Noć pred samu dodelu Oskara na veliko platno Arene Cineplex donosi film “Crni panter: Vakanda zauvek” sa 5 nominacija, film “Trougao tuge” sa 3 nominacije, film “Elvis” sa 8 nominacija i film “Kit” sa 3 nominacije za ovu prestižnu nagradu.

Filmovi u okviru Oskar vikenda prikazuju se u terminima od 18h, 18:30h, 21h i 21:30h.

Obezbedite svoje ulaznice na vreme i uživajte u nekim od najboljih filmova, ali i glamuroznoj večeri! Kompletan repertoar možete pogledati na linku www.arenacineplex.com/oskar_vikend_u_areni

Čekamo vas u Areni Cineplex!


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 23.04.2024.

TAČKA POVRATKA

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

PRISILA

Monkey Man

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar