ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

ĆAO, NEMA VIŠE - AKCIJA ZA FILMOVE KOJI ODLAZE SA REPERTOARA

Filmove koji odlaze sa repertoara možete pogledati po sniženoj ceni karte. Pogledajte koje naslove nećete biti u prilici više da pogledate u Areni

Često dođete u situaciju da želite da pogledate neki film sa bioskopskog repertoara, a njega više nema? Uz akciju „Ćao, nema više“ na vreme ćete biti informisani koji filmovi više neće biti na repertoaru i imati priliku da ih svake srede, poslednjeg dana njihovog prikazivanja, pogledate po sniženoj ceni od 270 dinara za 2D i 380 dinara za 3D filmove.


Svake srede bioskop Arena Cineplex objavljuje repertoar za narednu nedelju. Kako je izbor novih filmova velik, neki od starih filmova „ustupaju mesto“ novima. Kako bi posetioci bioskopa Arena Cineplex na vreme saznali koje od filmova neće moći da gledaju u narednom periodu, akcija „Ćao, nema više“ donosi potrebne informacije, ali i popust na ulaznice, stoga je cena odlazećih 2D filmova 270 a 3D filmova 380 dinara svake srede, odnosno poslednjeg dana njihovog prikazivanja.


Ove srede, 9. februara,iskoristite poslednju priliku da pogledate filmove Kings Man, Visoka moda i Jazavac pred sudom na velikom platnu i to po ceni od 270 dinara. Karte su u prodaji.


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 29.02.2024.

UDAR SREĆE

BERNADET, PRVA DAMA FEST

UBICA DEMONA: HAŠIRA OBUKA

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2(sinhro.)

DRUŽINA IZ DŽUNGLE 2: SVETSKA TURNEJA

Dina:Drugi deo

JORGOVANI

JADNA STVORENJA

MADAM VEB

ŽIVI I ZDRAVI

BOB MARLI - ONE LOVE

KUCE U OPERI (sinhronizovano)

LESI: NOVA AVANTURA (sinhronizovano)

NEDELJA

SLUGA 2

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar