ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

ARENA FAN UZ POKLONE I PIĆE DOBRODOŠLICE POVODOM FILMA TOP GUN

Arena Fan veče, povodom kultnog  filma Top Gun iz 1986. godine koji je konačno dobio svoj nastavak, zakazano je za sredu, 25. maj od 20 časova uz piće dobrodošlice i poklone za svakog posetioca

Tematsko, Arena Fan veče, povodom kultnog filma ,,Top Gun“ iz 1986. godine koji je konačno dobio svoj nastavak, zakazano je za sredu, 25. maj od 20 časova. Uz piće dobrodošlice i poklone za svakog posetioca saznaćemo šta se desilo sa Pitom Mičelom nakon više od 30 godina. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.


Pre projekcije, posetioce Arene Cineplex dočekaće piće dobrodošlice, pri ulasku u salu svako će dobiti poklon poster, ukusne poklone koje je pripremila Tortilla Mexicana, korisne poklone od kompanije Radun Avia, a najsrećnijeg posetioca očekuje poklon promo let sportskim avionom koji daruje akreditovani centar za obuku sportskih pilota, Tedi Aviation School!
Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.


Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 01.10.2023.

SMRT DEVOJČICE SA ŽIGICAMA

SLAGALICA STRAVE X

PLAĆENICI 4

PRIČAJ SA MNOM

DETEKTIV CVRLE I ZLATNA KOŠNICA (sinhronizovano)

VELIKA AVANTURA MAČKE RU (sinhronizovano)

RIČARD RODA 2 (SINHRONIZOVANO)

ŠTO SE BORE MISLI MOJE

3211

DUHOVI U VENECIJI

TVORAC

PATROLNE ŠAPE - MOĆNI(sinhronizovano)

NINDŽA KORNJAČE HAOS 3D( sinhronizovano)

OPATICA IZ PAKLA 2

PORED TEBE

NINDŽA KORNJAČE HAOS( sinhronizovano)

UKLETA KUCA

ELEMENTAL 3D (sinhronizovano)

MAVKA: ZAŠTITNICA ŠUME(sinhronizovano)

SUPER MARIO BRACA FILM (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar