ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

PORODIČNI DAN

Animirani junaci Trolovi vraćaju se u bioskop Arena Cineplex još zabavniji i veseliji, a tim povodom biće organizovan Porodični dan sa poklonima za sve mališane u nedelju, 4. oktobra, od 16h do 18h.

Dragi prijatelji,

Animirani junaci Trolovi vraćaju se u bioskop Arena Cineplex još zabavniji i veseliji, a tim povodom biće organizovan Porodični dan sa poklonima za sve mališane u nedelju, 4. oktobra, od 16 do 18 časova.

Najmlađi ljubitelji animiranih filmova dobiće na poklon, uz kupljenu ulaznicu, dečije magazine „Bubamara“ ili „Mali zeka“, a na besplatnoj radionici u holu bioskopa, u organizaciji naših prijatelja iz „Oblutka“, imaće priliku da naprave figurice od plastelina inspirisane ovim junacima i nakon toga učestvuju u poklon igri.

Za najkreativniju figuricu glasaće se putem Instagram profila Arene Cineplex, a pobednici će dobiti zanimljive i korisne poklone od naših prijatelja iz trambolina parka „Amplituda" i Sportskog društva „Partizan 2“.

Fantastični animirani muzički hit iz 2016. godine, konačno je dobio svoj još bučniji nastavak. Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koja žive u jednoj od šest različitih teritorija i posvećenih jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Ovako će početi mnogo veća i zabavnija trolovska pustolovina.

Povedite svoje mališane na raspevani Porodični dan ove nedelje, 4. oktobra, od 16 do 18 časova.

Vidimo se u Areni Cineplex!

*Bioskop Arena Cineplex poštuje sve propisane epidemiološke mere u cilju sprečavanja širena virusa covid-19. Radionice za najmlađe biće organizovane u holu bioskopa. Za stolovima moći će da sedi najviše petoro dece, uz poštovanje fizičke distance. U holu bioskopa nalaze se punktovi sa beskontaktnim aparatima za dezinfekciju ruku. U bioskopskim salama grupa do najviše 6 osoba može da sedi zajedno, dok je sa leve i desne strane jedno mesto razmaka koje se ne prodaje.


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 28.03.2024.

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ZA DANAS TOLIKO

UKUS LJUBAVI

Godzila x Kong: Novo carstvo 3D

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

48 SATI I 1 MINUT

AMELIJINA DECA

Kung Fu Panda 4 3D (sinhronizovano)

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2(sinhro.)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUCE U OPERI (sinhronizovano)

LESI: NOVA AVANTURA (sinhronizovano)

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar