ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

NINADŽA KORNJAÄŒE PRETPREMIJERNO 13. AVGUSTA

Kavabunga! Rafaelo, Mikelanđelo, Donatelo i Leonardno stižu u Novi Sad! Spremite se za 3D spektakl!
Rafaelo, Donatelo, Mikelanđelo i Leonardo su se vratili.
Kako tamna sila preuzima Njujork, građanima su potrebni heroji – a dobiće ih u najneobičnijem obliku koji je čovečanstvo ikada videlo:  hrabru i nemilosrdnu silu reptilnog oblika poznatu kao Nindža kornjače. Zasnovano na likovima poznatim širom sveta, od strip autora Pitera Lerda i Kevina Istmana, moćna četvorka već decenijama zabavlja publiku svih uzrasta a sada je konačno stigla i na veliko platno.
Kriminal i strah se šire ulicama dok Sekač i njegov zli klan Stopalo haraju gradom, manipulišući policijom i političarima. Budućnost deluje sumorno, sve dok četvorica odbačene braće, preživeli dokazi naučnog eksperimenta koji je pošao po zlu, ne izađu iz podzemlja i prigrle svoju sudbinu maskiranih zaštitnika. Suočeni sa Sekačevim đavolskim planom o dominaciji, ove kornjače će se udružiti sa neustrašivom reporterkom Ejpril O’Nil (Megan Foks) i njenim duhovitim kamermanom Vernom Fenvikom (Vil Arnet) kako bi spasili građane Njujorka. 
 
Režiju potpisuje Džonatan Libesmen (Gnev Titana) a scenaristi su Džoš Apelbaum i Andre Nemec (Nemoguća misija: protokol duh), i Evan Doerti. Producenti su Majkl Bej (Transformersi franšiza), Endrju Form, Bred Fuler, Galen Voker, Scot Mednik i Ijan Brajs. Glavne uloge tumače Megan Foks, Vil Arnet, Vilijam Fičner, Deni Vudbrn,  Ebi Eliot, Noel Fišer, Džeremi Hauard, Pit Plošek, Alan Ričson i Vupi Goldberg. 
 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 25.04.2024.

SEĆANJE

RIVALI

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA: BELO

KASKADER

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar