ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

Komedija Hoću muža i pokloni za svaku damu na Ladies night događaju

U sredu, 23. marta pripremili smo poklone za svaku damu i sjajan provod uz komediju Hoću muža u kojoj glavnu ulogu tumači Miloš Biković

Specijalno veče za dame, Ladies night, biće održano u sredu, 23. marta u 20:30h u Areni Cineplex povodom komedije „Hoću muža“ u kojoj glavnu ulogu tumači Miloš Biković. Uz odličan provod, za svaku damu smo pripremili poklone. Karte su u prodaji.


Svaka posetiteljka projekcije u 20:30h u bioskopu Arena Cineplex dobiće komad šminke brenda Catrice, magazin Lepota i zdravlje, vaučere sa popustima u salonu Loft Parrucchieri by Petar Kostić i prodavnici Unitech, dok će najsrećnije poklon paketima obradovati Unitech i Loft Parrucchieri by Petar Kostić koji daruje besplatne tretmane za kosu.


Jedan od najpopularnijih naših glumaca Miloš Biković naći će se u ulozi Sergeja čiji se život potpuno menja nakon spontanog susreta sa novinarkom Ljubom.
Za novinarku Ljubu sve u njenom životu odvija se po planu: radi kao voditeljka na televiziji i ima uspešnog i bogatog verenika Roberta. Ali taj plan se menja kada Ljubin mobilni prestane da radi pa ona zatraži da poziv obavi s telefona slučajnog prolaznika. To je Sergej, čiji je život do tada takođe proticao mirno i odmereno. Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 19.04.2024.

TAČKA POVRATKA

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

PRISILA

Monkey Man

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar