ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

Komedija Hoću muža i pokloni za svaku damu na Ladies night događaju

U sredu, 23. marta pripremili smo poklone za svaku damu i sjajan provod uz komediju Hoću muža u kojoj glavnu ulogu tumači Miloš Biković

Specijalno veče za dame, Ladies night, biće održano u sredu, 23. marta u 20:30h u Areni Cineplex povodom komedije „Hoću muža“ u kojoj glavnu ulogu tumači Miloš Biković. Uz odličan provod, za svaku damu smo pripremili poklone. Karte su u prodaji.


Svaka posetiteljka projekcije u 20:30h u bioskopu Arena Cineplex dobiće komad šminke brenda Catrice, magazin Lepota i zdravlje, vaučere sa popustima u salonu Loft Parrucchieri by Petar Kostić i prodavnici Unitech, dok će najsrećnije poklon paketima obradovati Unitech i Loft Parrucchieri by Petar Kostić koji daruje besplatne tretmane za kosu.


Jedan od najpopularnijih naših glumaca Miloš Biković naći će se u ulozi Sergeja čiji se život potpuno menja nakon spontanog susreta sa novinarkom Ljubom.
Za novinarku Ljubu sve u njenom životu odvija se po planu: radi kao voditeljka na televiziji i ima uspešnog i bogatog verenika Roberta. Ali taj plan se menja kada Ljubin mobilni prestane da radi pa ona zatraži da poziv obavi s telefona slučajnog prolaznika. To je Sergej, čiji je život do tada takođe proticao mirno i odmereno. Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 03.07.2022.

KUHINJSKA BRIGADA

PRITISNI PLAY I VOLI PONOVO

Crni telefon

Malci 2 - Gruov početak (titlovano)

Malci 2 - Gruov početak 3D (sinhronizovano)

BAZ SVETLOSNI 3D (sinhronizovano)

SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ 3D

Elvis

Priče iz skrivenog grada: Drvo želja (sinhronizovano)

Malci 2 - Gruov početak (sinhronizovano)

BAZ SVETLOSNI (sinhronizovano)

SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ

LOŠI MOMCI 3D (sinhronizovano)

HOĆU MUŽA

Top Gan: Maverik

Pocrvenela panda (sinhronizovano)

Leto kada sam naučila da letim

ENKANTO MAGIČNI SVET (sinh)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar