ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

1. APRILA PREMIJERNO U ARENI CINEPLEX - PAKLENE ULICE 7

Jedan od najpopularnijih i najdugotrajnijih  filmskih serijala svih vremena Paklene ulice 7 stižu kao vrhunski poduhvat ove sage – najveći i nabolji film iz ovog serijala
Ja nemam prijatelje. Ja imam porodicu.
 
Ove reči predstavljaju srž franšize Paklenih ulica, kako za odani tim likova na ekranu i grupe glumaca, tako i za filmadžije i ekipu koja se zbližila poput porodice snimajući sedam filmova zajedno. Pre 15 godina, niko nije mogao da predvidi da će sudbina ove priče o grupi uličnih vozača iz L.A. postati jedan od najpopularnijih i najdugotrajnijih filmskih serijala svih vremena.
 
Sada, Paklene ulice 7 stižu kao vrhunski poduhvat ove sage – najveći i najbolji film iz ovog serijala koji ispunjava sva očekivanja. Za svaku osobu koja je radila na ovom sedmom nastavku i za sve one koji se smatraju fanovima: ovaj film je poseban. Sa porodicom čvrsto ukorenjenom u njegovoj srži, serijal Paklene ulice je evoluirao u kamen temeljac za filmsku publiku koja prati ove neodoljive likove čija putovanja nastavljaju da otključavaju i otkrivaju iznenađujuće emotivne dubine. 
 
U sedmom delu, ova ekipa će krenuti na put oko sveta zbog jedne poslednje zajedničke vožnje u njihovoj najemotivnijoj avanturi koja prkosi gravitaciji.
 
VIN DIZEL, POL VOKER, DVEJN DŽONSON, MIŠEL RODRIGEZ, TAJRIS GIBSON, KRIS LUDAKRIS BRIDŽIS i DŽORDANA BRUSTER se vraćaju da formiraju pakleni tim sedam članova porodice ujedinjenih oko jednog cilja. Njima se pridružuju ELSA PATAKI i LUKAS BLEK, kao i novi likovi koje tumače DŽEJSON STETAM, KURT RASEL, NATALI EMANUEL, ĐIMON HANSU, RONDA RAUSI i TONI DŽA.
 
Paklene ulice 7 nastavljaju priču godinu dana nakon što se Domova i Brajanova ekipa vratila u SAD sa pomilovanjima. Vidimo ih kako se privikavaju na život sa prave strane zakona, ali dom je dobio nadrealni kvalitet. Dom očajnički pokušava da se ponovo poveže s Leti, Brajan se muči da se navikne na život u predgrađu sa Mijom i njihovim sinom, dok Tež i Roman slave svoju slobodu živeći životom plejboja. Mimo njihovog znanja, pojavila se opasnost u vidu hladnokrvnog britanskog plaćenog ubice koji želi da izmiri račune. Svoju vladavinu terora započeće brutalnim ubistvom Hana u Tokiju i pokušajem ubistva Hobsa u L.A.-u. Dekard Šo (Stetam) će sistematski juriti one koji su sredili njegovog mlađeg brata Ovena (Luk Evans) prilikom poslednje misije. Kad Šo digne u vazduh Toretovu kuću, Dom će morati da se okrene visokom vladinom operativcu (Rasel) za pomoć. Jedina nada naših heroja jeste da ponovo sednu za volan i obezbede genijalni prototip uređaja za praćenje za američku vladu. Zauzvrat, oni će ga upotrebiti da pronađu duha, odnosno Šoa, pre nego što ponovo nekog ubije. I dok formiraju najskladniju grupu do sad, Dom, Brajan, Hobs, Leti, Roman, Tež i Mija će se suočiti s najvećom opasnošću u dalekom Abu Dabiju i Azerbejdžanu, kao i na poznatim ulicama koje nazivaju domom.


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 28.03.2024.

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ZA DANAS TOLIKO

UKUS LJUBAVI

Godzila x Kong: Novo carstvo 3D

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

48 SATI I 1 MINUT

AMELIJINA DECA

Kung Fu Panda 4 3D (sinhronizovano)

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2(sinhro.)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUCE U OPERI (sinhronizovano)

LESI: NOVA AVANTURA (sinhronizovano)

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar